e-cursuricalificare.ro
Home Cursuri Cursuri ANRE Portofoliu Despre noi Contact
Home | Cursuri | Portofoliu | Despre noi | Contact
© 2012 - Darian Mixt General SRL. Webdesign by AlboSMART
EVALUATOR DE RISC LA SECURITATEA FIZICA
CONSULTANTA SI SUPORT TELEFONIC
+40.766.397.390

PRET

1.820 LEI

SECURITATE IN TOT CEEA CE NE INCONJOARA
Home Cursuri Portofoliu Despre noi Contact

Centrul de formare profesionala S.C. DARIAN MIXT GENERAL S.R.L BUZAU, organizeaza cursul de specializare pentru ocupatia Evaluator de risc la securitatea fizica – Cod COR 242115

Durata cursului va fi de 120 ore


COMPETENTELE PROFESIONALE DOBANDITE  in urma absolvirii cursului de Evaluator de risc la securitatea fizica, sunt urmatoarele:La serviciile de formare profesionala in aceasta ocupatie pot fi admise persoane care indeplinesc urmatoarele conditii:


I. Studii superioare cu diploma de licenta (cf.pct.6.1.2.-Standard)


II. Alte studii necesare(cf.pct.6.1.3.-standard):


Mai pot fi admise documente eliberate de instituţii din sistemul de aparare naţională care să ateste că au absolvit cursuri specifice securităţii obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor desfăşurate în unităţile proprii de învăţământ.


III. Cerinte speciale (cf.pct.6.1.4.-standard): Pentru ca o persoană să urmeze cursul de evaluator de risc la securitatea fizică trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele cerinţe speciale:


Dovada experienţei se face cu adeverinţe în original, eliberate de angajatori sau I.T.M., care atestă perioadele de activitate şi funcţia deţinuta în cadrul societăţilor specializate în domeniul pazei şi/sau a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, a instituţiilor care desfăşoară activităţi de ordine publică şi siguranţă naţională sau în structurile de securitate proprii unităţilor economice.

Pentru cunoştinţele pentru care nu poate face dovada existenţei lor printr-un program de formare sau o certificare de competenţe cu recunoaştere naţională se va susţine, la începutul cursului, un test de evaluare, aplicat de furnizor prealabil începerii cursului. Testul va fi structurat distinct, pe fiecare domeniu menţionat, iar în situaţia deţinerii unora dintre competenţe evaluarea se va realiza doar pentru celelalte domenii.


DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII


Va rugam trimiteti pe e-mail office@e-cursuricalificare.ro, urmatorele documente: